söndag 1 mars 2009

Båtar, kärleksmums och fisksoppa

Medan Jörgen "tog igen sig" på morgonkvisten efter en sen kväll ute med grabbarna, passade jag på att plugga lite. När Jörgen vaknat till liv lagade jag en rejäl frukost till honom och sen bestämde vi oss för att ta oss till båtmässan. Svårt att hitta parkeringar så vi gjorde "en fuling och ställde oss på Willys parkering intill mässan. Många fina båtar och många ganska fula också. Vi gick runt i ca 45 min innan vi gav upp och insåg att vi inte har råd att köpa båten vi vill ha.. Vi insåg att det kan vara tufft att spara ihop 7.000.000 kr ;-) Men jösses vilken lyx på en så liten yta?
Efter mässan åkte vi till Zinkensdam och tog en fika på Angelica café som hon jobbar på. Vi delade på en kärleksmums och en varsin varmchocklad med grädde, yummi! Blir så stålt över att se lillsyrran jobba och stå i. Du är bra Angelica!
En sväng till coop för att fylla på i kylskåpet och sedan begav vi oss hem. Nu ligger Jörgen i soffan och läser tidningen samtidigt som fotbollen går varm på tv.



Ikväll blir det fisksoppa till middag:


Torsk

Lax

Kräftskjärtar

Grädde

Tomatsoppa (konserv)

Gul lök

Parika

Serveras med nybakat bröd och färskost med vitlök.


Två nya böcker har vi även inskaffat idag, ska bli skönt att lägga sig i soffan att läsa lite.
Helgen har varit lika mysig som dom flesta andra med Jörgen och jag ser fram emot många flera i framtiden. Du är himmla bra Jörgen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar